loading

ISPROBAJ I ODVEZI SVOJ OMILJENI OPEL MODEL

Povodom 120 godina Opel modela u svim PSC centrima diljem zemlje aktualne su posebne ponude za kupnju novih automobila. Uz atraktivne cijene i posebne pakete dodatne opreme kupci imaju pravo i na brojne druge pogodnosti. Besplatne testne vožnje, sedam godina garancije, tri gratis servisa i povoljni uvjeti financiranja samo su dio paketa pri kupnji ovih dokazano kvalitetnih njemačkih vozila.

U gradskoj ili terenskoj vožnji, za posao ili obitelj, u ponudi PSC centara nalazi se više od 300 Opel modela na odabir. Kako bi zainteresiranima olakšali odluku o kupnji, omogućene su besplatne testne vožnje u trajanju do dva dana. "Isprobaj i odvezi svoj omiljeni Opel model", poručuju iz PSC-a te dodaju: "Kod nas ćete sigurno pronaći idealno vozilo - novog suputnika koji će Vas od sada vjerno pratiti na svim putovanjima".

Tijekom slavlja povodom 120 godina u šest hrvatskih PSC poslovnica nalazi se mnoštvo novih modela, a najpopularniji od njih, Opel Corsa s tri vrata, dostupna je uz mjesečnu ratu od 767 kuna. Za sve one koji žele isprobati njemačko SUV iskustvo, u ponudi je i Grandland X za 179.900 kuna - predstavnik najboljeg omjera cijene i kvalitete unutar OPEL ponude PSC centara. Također, nudi se i Crossland X - mlađi brat ovog modela, vodeći u dizajnu i inovacijama unutar svoje klase, a po cijeno od 129.900 kuna.

Velike uštede u rasponu od 18.000 pa sve do 47.000 kuna kreirane su i za kupnju rabljenih automobila. Među njima se nalaze najprodavanije OPEL limuzine, Astra s 5 vrata i Astra Sedan, liksuzna sportsko - poslovna Insignia i dimenzijama manji SUV model - Mokka X.

Za vlasnike bilo koje marke vozila kreirane su akcije "Staro za novo" i "Rabljeno za manje rabljeno" koje uključuju neobaveznu besplatnu procjenu stanja korištenog vozila.Vrijednost automobila može se koristiti kao ućešće pri kupnji novog modela ili isplatiti u gotovini. Ostatak vrijednosti novog automobila  rješava se putem atraktivnih modela financiranja dostupnih u svim PSC centrima.

Iskoristite prvi slobodan trenutak i posjetite PSC salone u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Varaždinu.

Požurite i ostvarite uštede kod ovlaštenih Opel partnera! Više informacija potražite na: www.psc-croatia.hr

 

 

*Tri servisa gratis uključuju rad (bez dijelova i dodatnih radova). Za prijavu na test vožnju potrebno je imati više od 24 godine te važeću vozačku dozvolu minimalno dvije godine. Cijene za navedene modele izračunate su prema tečaju 7,45 za 1€. Konačna cijena vozila obračunava se u kunama prema prodajnom tečaju kod RBA banke na dan uplate. Prikazana vozila služe kao ilustracija. Ponuda traje do isteka zaliha.
Idite na vrh