loading

PSC Dalmacija i HNK Hajduk svečano su dana 15.10.2019.u Bijelom salonu predstavili novu, višegodišnju sponzorsku suradnju. Ugovor je u ime PSC Dalmacije direktor Damir Domitran  a u ime HNK Hajduk potpisao predsjednik Uprave Marin Brbić.

HNK Hajduk uz predsjednika Uprave predstavljala je još direktorica marketinga i prodaje Julija Hrstić, a tvrtku Opel gospodin Željko Šimek, regionalni B2B direktor za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. 

PSC Dalmacija ovlašteni je Opel partner za prodaju vozila, rezervnih dijelova i servis, a upravo vizualni identitet Opela krasit će prednji dio dresa Hajdukove druge momčadi, što su tijekom samog svečanog potpisivanja promovirali igrači Jakov Blagaić i Leon Kreković. 

- Veliko mi je zadovoljstvo što smo uspjeli naći zajedničku emociju i snagu, nadam se da ćemo kroz nadolazeće vrijeme imati koristi od zajedničkog djelovanja i da ćemo jedni i drugi ojačati u svom području - zaključio je direktor PSC Dalmacija Damir Domitran. 

PSC Dalmacija je tvrtka sa uspješnim rezultatom u SD županiji, Opel se nalazi  među 5 najprodavanijih brandova u županiji i ovom suradnjom želimo pojačati svoju prisutnost u SD županiji ali i pomoći HNK Hajduku na njegovom uspješnom putu.

Od strane Hajduka također postoji veliko zadovoljstvo suradnjom :

- Veliko mi je zadovoljstvo što je naša obitelj bogatija za još jednog člana. Ugovor je sklopljen na četiri godine, a od danas će se logotip tvrtke Opel nalaziti na prsima naše druge momčadi - kazao je predsjednik Uprave Marin Brbić na čije se riječi nadovezala direktorica marketinga i prodaje. 

- Ovo je samo početak naše zajedničke suradnje, imamo u planu još neke stvari odraditi u suradnji s tvrtkom PSC Dalmacija - dodala je Julija Hrstić. 

Idite na vrh